SÖNDAG IGEN!

Vad har hänt sen sist?
 
I Torsdags efter dagis så va vi i skateparken lite grann, Bella följde med! :) Joel och hon körde med sina sparkcyklar medans vi andra lekte i lekparken jämte!
 
I Fredags så åkte vi till Linköping och shoppade lite grann! :D Joel va hos farmor och farfar under tiden, för han tycker inte det är roligt alls att shoppa :P Han är så himla rastlös! De blev lite inhandlat, behövliga saker som vanligt!
 
Igår va vi nere vid hamnen en liten sväng - hamnfestivalen, men som vanligt va det inte nått att ha! :/ Bara skit. Hmm. Tråkigt! Vi skulle egentligen gått på poolöppningen i storyd, men det glömde jag bort totalt :O hmm.
 
Annars har vi inte gjort så mycket mer i helgen! Sutte här ute i den underbara solen hela dagen igår och bara njutit, medans barnen lekt..
 
Idag startade jag dagen med att storstäda så fort jag klev upp! Så nu är övervåningen ren och fin. Nedervåningen tar jag nog imorgon. Håller på och tvättar för fullt också i tvättstugan :O Jävlar vad tvätt vi hade denna gång. 6 maskiner har jag kört :O Att vi aldrig lär oss att tvätta oftare så det inte blir så mycket varenda gång. Men men :P
 
Nu slängde jag nyss in mat i ungen, så nu ska vi strax äta! Julia ska sova middag efter maten. Emil sover ute i vagnen och Joel leker ute som vanligt! :D
 
Ikväll kommer Emma och Rasmus hit en liten sväng! :) Ska planera en sak ihop med Emma :) Hehe.
 
Älskling har sovit med sin nalle VARENDA natt sen operationen!
Denna nalle fick han där och han sov med honom under hela operationen <3
 
Just det, jag rensade förrådet här om dagen också medans Andreas polerade den nya bilen!
Får vi se hur länge de håller sig såhär rent och fint! :P
♥ Allmänt | | Kommentera |
Upp