SAMMANFATTNING AV DOM SENASTE DAGARNA

Uppesittarkvällen så va vi hemma hos Andreas föräldrar tillsammans med Therese + familj. Vet inte än om vi vunnit nått på våra lotter, har inte spelat klart dom. Framåt 22-tiden gav Julia upp och vi va tvugna att åka hem.
 
Julafton va vi också hemma hos Andreas föräldrar klockan 13. Med samma personer som på uppesittarkvällen! Andreas mamma är så himla duktig varenda år som fixar precis allt med mat och allt annat jämnt, och vill aldrig ha nån hjälp när man ber na. Hehe. Så himla mycket god julmat också, väldigt mycket som vi aldrig haft på vårt julbord osv. Kollade på Kalle Anka vid 3. Vid 17 tiden ungefär kom tomten! :D Hehe. Barnen fick mycket fina leksaker. Vi blev nog kvar till halv 10 tiden på kvällen. Hem och la barnen, sen drack vi glögg här hemma med Therese och Stefan.
 
Juldagen va vi först och åkte skridskor med Therese och dom på förmiddagen :) haha! De går bättre och bättre för Joel, men hans himla tålamod alltså ;) De är inte och leka med :P haha! Sen kom mamma, pappa, Emma och Sara hit och lämnade Julklappar, ännu mer fina julklappar till barnen. Och till mig och Andreas med :) Andreas fick en parfym av mamma och pappa som han blev helt förälskad i, haha! Godaste parfymen han nånsin haft typ, då ska jag tala om att det är fan inte lätt att hitta nått till den kräsna människan så han blir nöjd :O Jag fick presentkort av mamma och pappa på SPA! Åh, längtar inte ett dugg tills lillebror är ute och jag är ordentlig i kroppen igen så jag kan gå och avnjuta de! Underbart.
 
På kvällen lagade Andreas och Stefan god mat till oss alla - hasselbackspotatis och fläskfilé. Haha! Ja vi älskar de! :D Sen umgicks vi hela kvällen. Jag va oförskämd och gick och la mig direkt efter maten - så jävla ont i magen.
 
Igår va de ganska lugnt här. Va ute och lekte med barnen några timmar. Sen ville Stefan och dom bjuda oss på pizza så det gjorde dom! :) Eller jag äter ju inte pizza, tycker verkligen inte om de mer :O De är ju bra. Käkade räksallad som vanligt! Efter maten så tog Andreas, Stefan, Therese och Julia en promenad på en timma ungefär. Nellie och Bella stannade här hemma hos oss och lekte med Joel under tiden.
 
När dom kom tillbaka åkte Stefan och Andreas till Andreas föräldrar och hämtade en tvättmaskin vi fått av Anddreas föärldrar. Så nu har vi en nere på toan också. Skönt! FALL de skulle krisa sen när man har 3 barn. För vi kommer inte använda den, som sagt bara om de KRISAR nångång. Och så kommer vi använda den till skötbord! :) Ska tvätta i tvättstugan, som vi gjort enda sen vi flytta hit. De funkar faktiskt jättebra. Och jag tänker inte tvätta handdukar och underkläder hemma, för de ska tumlas och bli MJUKA!
 
Inatt har Julia vaknat 1000 gånger igen. Förstår inte vad det är alltså. Hon är nog som mamma, kan inte sova vettigt när pappa inte är hemma.... Han åkte ju och jobbade vid 03 inatt! Inte försen halv 11 klev vi upp sen i alla fall. Vi har ätit frukost för en timma sen, nu ska vi nog göra oss iordning och gå ut och leka lite. Rasta barnen! :D
 
Andreas har ju bara jobbat Måndag och Fredag denna vecka. Nu kommer han va ledig till nästa nästa Tisdag tror jag - typ 11 dagar. De blir ju inte lagom skönt! :D Hehe. Skönt att ha han hemma nu när man är så trött och inte orkar så mycket, samtidigt som vi går varenda på nerverna när vi bara är hemma och inte gör nått. Men vi får hitta på nått någon dag i alla fall. Barnen vill nog det också! :D Badhus, lekland eller nått annat.
 
Vi hörs!
 
 
♥ Allmänt | | Kommentera |
Upp