JOBBIG HELG :(

I torsdags kom Emma och mamma hit! :) Dom sov över till Fredag. Vi gjorde inget speciellt. Va ute i Gripenberg och lite sisdär! Joel följde med till Mörlunda.
 
Fredag morgon åkte Andreas till Eksjö för ett sista möte inför operationen som det är exakt 1 vecka kvar idag tills! Jag hoppas verkligen de går bra.
 
- Natten till Fredag fick Ann (Andreas mamma) åka in väldigt akut med deras hund Bruno. (Andreas köpte ju denna hund ihop med sitt x, men har inte haft honom själv dom sista åren pga tid osv, så Ann och Vaste hans föräldrar har haft den) Han började krampa mitt i natten. Ann får värsta paniken och åker snabbt som tusan in med han till Jönköping. Självklart krockar hon med 3 rådjur på vägen så hela hennes bil blir förstörd.
 
- Hon ringer Vaste som tur va i Jönköping (Han kör lastbil i Norge!) som får möta upp henne. In med hunden till sjukhuset som nu krampat i 1½ timma. Hemskt! På Fredag förmiddag säger vetrinärerna att det är stabilt. Hmm! Andreas är påväg hem från Eksjö när han får höra allt detta om hunden från sin syster. Han hade ingen aning! Direkt när han kommer till stan åker han hem till sina föräldrar. När han är där så ringer vetrinären och säger att Bruno har dött :'( Han har självdött och dom vet inte varför. Vet fortfarande inte. Kan va att han inte tålde pencelin han fick i Torsdags, men vet inte!
 
- Jag får hem världens mest förstörda Andreas. Usch fy farao så jobbigt! Så Fredagen va väldigt lugn och sorgsen. Hela helgen har vart de i princip! Andreas har hjälpt Therese och dom att bygga altan, för att tänka på nått annat! Hela Lördagen gjorde han det. Förutom på kvällen när vi åkte till Bruzaholm och hämtade hem Joel.
 
- Igår på morgonen va Joel och Andreas på simskola på morgonen.
På förmiddagen ringer Andreas pappa och säger att motorn har skärt i hans bil när han är påväg till Jönköping till jobbet! Så han behöver skjuts till Jönköping ganska fort plus att nån måste hjälpa han och bogsera hem bilen. Andreas ber Therese följa med och ställa upp, men tänker inte ens öppna min käft om den människan mer! Det är helt otroligt hur vissa människor är tilltade alltså. Känner ingen större egoist än henne, hon har inte medkänsla för en enda människa och det är bara HON som gäller hela tiden! Andreas blir förbannad (vilket jag förstår) och drar själv, och löser allt SJÄLV!!
 
- När det kört ihop sig för samma personer en hel helg med precis allt så ställer man la för fan upp! Nä, då va hennes altanbygge viktigare. Helt jävla sjukt! Andreas pappa är helt totalt förstörd för hunden har gått bort. De va verkligen hans bästa vän! Han åkte med honom i lastbilen hela veckorna och va hans sällskap. Vaste visar aldrig känslor, men som sagt, detta har verkligen tage död på han nästan! Och i Söndags då när hans bil gick sönder så va han påväg till sin lastbil för att åka och jobba, där i lastbilen så hade han mängder med saker som va Brunos som han skulle klara av att plocka bort och massa minnen från Bruno. Usch ja! Vissa människor förstår mej fan inte på för fem öre. Idioter!
 
Och så va hon ju absolut tvungen att börja tjaffsa ännu mer igår kväll och trigga igång Andreas så han blev ännu mer förbannad. Jävla idiot! Då skulle han be om ursäkt, och gjorde han inte det kunde han dra åt helvete och aldrig mer sätta sin fot hos henne och va fan det va, vad i helvete ska han be om ursäkt för? När det är hon som betett sej som den största idioten på hela jorden! Herregud...
 
 
Igår va vi i alla fall också hemma hos ett par kompisar, Jenny och Rikard!
Vi står i valet och kvalet om vi kanske ska flytta härifrån och hyra deras NYBYGGDA SUPERFINA HUS! Vi får se vad vi kommer fram till. Måste prata om det.
 
Idag har jag vart hos studievägledaren på skolan och äntligen fått ordning på mina studier! De känns bra. Nu slipper jag känna mig så stressad och pressad och dan. Hoppas innerligt jag slipper betala tillbaka 30-40.000 till CSN nu bara med :/
 
Nu ska jag åka hem till Ann och hämta Julia, Andreas och Emil. Dom tog en promenad dit !
♥ Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp