IDAG FYLLER FAKTISKT PAPPA 50ÅR SOM FÖRST !

Grattis till världens bästa pappa som fyller 50 idag! :) haha! <3
 
Dagen började vid typ 07 när Joel vaknade, eller ja han kom in och la sig bredvid mig som vanligt och kollade på bompa, tills min väckarklocka ringde vid 07.45. Då vaknade även Julia som har sovit hela natten IGEN! :D Jag har vaknat flera ggr för hon hostar och snörvlar så dant, men hon har sovit. Det är bra med dagis! :) Käkade frukost och gick till dagis.
 
Idag och imorgon undrade jag vart jag skulle göra av Joel eftersom han bara skulle gå Måndag och Tisdag denna vecka, men igår berättade Anna hans fröken att han får gärna gå på dagis undertiden jag är där med Julia. Världens bästa dagis verkligen! Jag bara älskar detta dagis. Dom är helt underbara med precis allt. Det har jag sagt förr va? På de förra dagiset fick inte ens Joel leka där i max 20 minuuter medans jag va på utvecklingsamtal med honom t.ex :/ Det är verkligen skillnad på kommun ägt dagis och privat dagis!
 
Det har gått bra för Julia idag med. Idag har hon verkligen inte brytt sig om mig NÅNTING, hon har komme till mig enbart om hon ramlat t.ex. Annars har hon verkligen lekt med dom andra barnen och undersökt allt hela tiden. Idag somnade hon mycket lättare på vilan, de tog nog max 3 minuter innan hon sov! :D Så skönt!
 
Jag gick hem medans hon sov. Hemma gjorde jag klart tårtan som jag påbörjade igår kväll, jag dammsög, satte på tvättmaskinerna i tvättstugan, plockade ur diskmaskinen och massa annat på 45 minuter då dagis ringde vid halv 2 och sa hon va vaken igen! :) Va lustigt det kändes att va hemma helt utan barn! :O Så jäkla tyst. De kommer verkligen bli tomt och tyst från och med nästa vecka måndag tisdag onsdag då barnen är på dagis :O
 
Så fort vi kom hem från dagis vid 14.15 så fick Julia dricka välling och gå och lägga sig igen. Vi gör så nu, beroende på hur länge hon sover på dagis så får hon sova direkt när vi kommer hem igen. Idag och igår sov hon ca 1 timma på dagis, så nu får hon sova 1 timma hemma med. Hon behöver sova minst 2 timmar på en hel dag för att orka med dan. Skulle hon nångång sova 2 timmar på dagis så slipper hon sova hemma sen :P Men man får lägga henne så fort man kommer hem så hon hinner sova innan klockan blir för mycket. För efter klockan 16 får man abasolut inte sova! :D haha!
 
Joel är ute och leker med Malva, Nellie och Bella!
 
Mamma och mina 3 syskon är just nu i Gripenberg, men kommer la hit snart! :D Då ska vi fira Julia lite :) Mysigt. Sen är de kalasendet över för denna gång, skönt faktiskt ! Fast det inte va nått stort och avancerat denna gång....
 
Jag kan verkligen inte skriva korta inlägg, de bara är så... Läs de ni orkar och känner för! :D haha!
 
 
♥ Allmänt | | Kommentera |
Upp