ÄNNU ETT KLIPP

I Fredags åkte vi till Linköping & handlade lite. ÄNTLIGEN fick Andreas och jag nya skor, de har vi båda behövt länge. Sen handlade vi lite till barnen också. Lite inredningsgrejer och sådär! :) En härlig familjedag med andra ord! Med 2 jätte snälla barn faktiskt! :) Annars brukar inte nån av dom tycka de är speciellt kul att shoppa!! :P
 
Igår fixa vi och dona lite hemma som vanligt. De finns alltid nått att göra! :) Äntligen fick jag upp gardiner i köket, praktiskt när Andreas syster har bott här innan så fick gardiner av henne som passade! :) Annars när man flyttar brukar man alltid få köpa nytt sånt där, för de finns inget som passar i olika lägenheter! Nu är Andreas iväg till Gripenberg och hämtar lite till saker, sen skulle han förbi sin mamma och hämta hennes symaskin som jag ska låna! :) Ska sy in gardinerna till vardagsrummet bland annat, dom är för breda. Sen ska jag sy en passande duk till köksbordet! :) Sen ska de upp gardiner i barnens rum med, sen är de bara vårt sovrum kvar i princip.... Dit måste vi nog beställa några nya eller om jag köper metervara och syr själv! :)
 
Igår gjorde vi nog inte så mycket mer än att Andreas va ute och mekade bil & tjötade med grannarna hela dagen... Och Joel leker ute hela dagarna med alla barn såklart!! På kvällen så grillade vi med familjen Helge/Axelsson och tog en cider! :) Jag fick en jättegod dricka utav Therese! :)
 
La oss faktiskt tidigt igår, trötta allihopa! Och de va nog lika bra de... Julia har bytt rutiner från att somna ca 20, äta en gång - somna om direkt och sova till typ 09 till att vakna och äta 2-3 ggr under natten & sen kliva upp 07.00!
Strax innan 06 kom Joel in och väckte mig och sa att han inte kunde sova, kort därefter kräks han.... HMM!!! Kräktes en gång typ! Han har inte ätit nånting på hela dan :( Bara druckit vatten, och de har komme upp direkt. Måste försöka få i han lite mat om en stund och se om de med kommer upp! :/ Några barn här uppe har ju kräkts en dag lite, sen inget andra dan och sen massa tredje har jag hört..... :/ Jaja, vi får se helt enkelt! Nu ligger han på soffan och kollar på barnprogram, julia sover och Andreas e som sagt iväg!
 
Jag gjorde ett kanon kap idag igen, köpte en cykel till mig. En 3-växlad precis vad jag vill ha, vill inte ha fler växlar som bara pajjar hela tiden. Köpte den för bara 1000:- Kanon cykel ! Grannen Nisse lagade pucka på den så nu är den i toppen skick! Ibland är loppis sidorna på facebook för jävla bra asså!!
 
Nu ska jag plocka ihop tvätten, tvätt tid mellan 16 & 20. Vi hörs!!
 
Glömde ju helt att säga att det va ju loppis här uppe igår och vi sålde faktiskt lite grann! Skönt att bli av med saker.... Va lite folk som kom upp trots allt! :) De kör vi på nästa år också. För de verkar dom ju ha här uppe varje vår! :) Smidigt!
 
 
De är på riktigt nu! Vilken "konstig" känsla att va skriven på samma adress osv! :)
Våran lilla älskade familj är verkligen helt på riktigt nu! <3
 
Mycket roligare att leka med nyklar än leksaker! :)
 
6 månader gammal igår! <3
 
Sitter mer och mer stadigt nu! :) <3
 
Lill pajjsan plockade blommor åt mamma här om dan, som skulle stå i plastmugg sa han! :)
 
Julia är med och leker med sina kusiner! :) (Nellie och Bella!)
 
Övar för fullt på att gå! :)
 
Köket!
 
Denna är såååå jäkla god (& nyttig!) och finns numera på coop! :)
 
Grillat igår! :)
 
Jag när jag va ungefär 6 månader och Julia 6 månader! :) Lika?
 
Mammas lilla sjukling! :( <3
 
Inte alla som har så dyr hyra! :) haha. Nu är den betald i alla fall, skönt! Ska man bo fint så! ;)
 
Och så min cykel! :) Nu jäklar ska de cyklas. haha!
♥ Allmänt | | Kommentera |
Upp