SÅ JÄVLA KÄMPIGT OCH JOBBIGT ÄR DET !

Dagen började klockan 06.00 när alla 3 barnen vaknade samtidigt. Andreas tog Julia och gick upp, vi andra låg kvar i våran säng och halvslumrade ett tag till.
 
Andreas och Joel åkte till tippen och slängde massa bröte! När Joel kom hem igen så va han inte så pigg, hade ont i armen och lite feber så han låg på soffan en stund.
 
Andreas gick ut med Emil och Julia vid klockan 10 ungefär, och vid 12 kom dom in igen och Julia gick och la sig och sov middag. Jag har sutte och pluggat under dessa 2 timmar.....
 
Nu är Joel ute och leker, alvedonen har la börjat verka. Andreas lagar mat. Emil sover i vagnen och Julia sover middag som sagt.
 
Jag sitter här och pluggar eller försöker i alla fall. ÅÅÅHHHH JAG HATAR ATT VERKLIGEN!!! Värsta som finns! Jag önskar så jävla mycket att jag hade värsta plugghjärnan, att jag bara behövde läsa en sak EN GÅNG och sen satt de! Fy fan , lyllos dom människor som har det så!!! Jag har fan i mej lässvårigheter eller va fan det är - därav jag inte gått nått jävla gymnasium! Och sen blir jag så förbannad på mig själv för jag ger upp så lätt, så fort jag kör fast lite så blir jag skit förbannad och ger upp!!! Detta är verkligen inte roligt alls.... :@ Så förbannat kämpigt! Och samtidigt sån jävla press på mig och känner mig så stressad, har 2 skit kurser som ska va klara i Juni liksom, dom är as långa och det är as mycket på dom!!! Och då ska jag va ute på praktik i 5 veckor också innan Juni :O Jävligt lyckat alltså!!! :S Hmmm... Tiden gör mig så jävla stressad och förbannad också!!! Men som sagt jag måste klara av detta! Tänk va nöjd och stolt jag kommer vara sen när jag e färdig nästa sommar och är utbildad undersköterska, utbildad för första gången i hela mitt liv? Fy fan vad nöjd jag kommer va, då ska jag verkligen unna mig nått STORT! Frågan är vad? Jag får försöka tänka positivt varenda gång de kör ihop sig, tänka att det är så värt det i slutändan! Och dels att jag gör detta för mina barns skull! Jag måste ju liksom ha ett jobb jag med nångång, få in pengar så jag kan bidra med att försörja mina barn, kunna betala saker dom vill ha, aktiviteter osv!!
 
Mm, nog pratat om det ! Nu tar jag en paus från skiten och går ut och sätter mig i solen och äter lunch!
 
♥ Allmänt | | Kommentera |
Upp