BM BESÖKET IDAG

Det blir kanske inte så mycket uppdatering nu, jag orkar inte sitta vid datan. Går hemma och bara väntar och väntar på att förlossningen ska sätta igång , och det är så jävla phykiskt jobbigt så de finns inte. Jag hatar detta väntande. Varför ska jag alltid gå över tiden? :( Usch!
 
Va hos barnmorskan idag i alla fall.
Träffade en läkare som kände, kollade med ultraljud så huvudet låg neråt - vilket de gjorde osv. Han gjorde en hinnsvepning - vilket innebär typ att man pillar på livmodertappen och rör om lite :) Detta i hopp att det ska starta förlossningen. Det funkar på vissa , på vissa inte. Jag va även öppen 2 cm. Tyvärr behöver ju ingen av dessa 2 saker betyda nånting, kan lika gärna gå över 2 veckor till..... MEN jag hoppas innerligt att det hjälpte med hinnsvepning och att de kanske sätter igång inatt imorgon eller så fort som möjligt! Vi får se helt enkelt.
 
Ska gå ner och hämta en väska nu och lägga ner alla bebis saker i , dom ligger fortfarande på byrån här uppe. Så vi är redo till 100% om vi kanske får åka inatt eller så...
 
Graviditet 3 | | Kommentera |
Upp