3000 MÖTEN IMORGON

Har vart en ganska lugn dag faktiskt. Julia och Andreas låg kvar hemma och sov när jag lämnade Joel på dagis. Hämtade Eira efter dagis! Julia va vaken när jag kom tillbaka, som alltid är hon vaken ca en timma mellan 9 & 10 och sen sover hon igen. När hon hade somnat igen så gick Andreas och jag ut och fixade lite, bland annat satte fast toningsfilmen på forden igen. Jag är inne i garaget och möblerar om lite med allt bröte där inne när Andreas skriker ute vid bilen "aaaaajjjjj" Kort där efter kommer han till garaget med toapapper och en näsa som de bara pissar blod ifrån! :O Då har han på nått vis fått toningsfilmen stenhårt på näsan... :/ På sista tiden tror jag att jag har blivit riktigt känslig mot blod, jag kunde inte se på honom och höll nästan på att spy av allt blod som droppade och blev så rött i snön! :O Då sa han "Mm, då kanske du förstår mig när du tryckte ut ungen" :O JO TACK! Jag är riktigt glad jag inte ser allt "där nere" allt blod osv. Usch fyfan, då tror jag jag skulle svimma!! :O
 
Vi käkade lite lunch, hämtade Joel på dagis, lämnade Eira. Åkte till Lidl och handlade lite! :) Köpte en ny jacka till Joel idag också. Han har aldrig haft nån snygg jacka faktiskt :P Men nu har han de! :) Jättehärlig tourkos färg!
 
Åkte hem och lagade lite middag, käkade och Andreas hetsade iväg till jobbet eftersom Knatte ringde strax efter 3 och ville Andreas skulle va på loftet vid halv 4.
 
Jag och barnen tog ett långt och skönt bad! Julia somnade efter badet och sover fortfarande. Joel & jag har vart ute och lekt lite i snön, men gick in efter 20 minuter för vi frös. Nu sitter han och kollar på barnprogram och jag sitter här. Ska göra han sällskap strax!! Äta kvällsmat och gå och lägga oss....
 
 
Imorgon är de en fullspäckad dag, i alla fall med möten!!
 
08,15 ska Andreas va på vårdcentralen. Grattis till han som kommer hem från jobbet vid typ 04-05 tiden!
 
10,00 ska jag va på familjerätten och träffa Pierre igen....
 
11,30 BVC med Julia!
 
16,30 tror jag det va, utvecklingsamtal på dagis med Joel. Och jag vet inte hur jag ska lyckas med de! :O För på detta dagis får ju inte barnen följa med.... (De fick dom på gamla, och lekte så länge!!) Och eftersom Andreas jobbar så kan inte han ha Joel under tiden.... Hmm!! Får la ställa in de eller nått... Så är det när man inte har familjen i samma stad som man kan lämna barnen till lite fort ibland när de behövs!!
 
Ska försöka slänga in lite bilder imorgon. Bland annat från igår när Julia åt burkmat för första gången! :D
♥ Allmänt | | En kommentar |
Upp