HUSLÅN? - BILDMAKARNA - HELG!!

Jag va ju lite skraj för nattveckorna, tycker det e ganska jobbigt att va ensam med ett spädbarn på nätterna - ja fast det är tredje barnet! Men denna vecka har gått hur bra som helst och Emil har vart jättesnäll och sovit hela nätterna och ätit ibland såklart. Och veckan har gått jätte fort. Jag fick ju hämta hem Julia från dagis i Måndags för dom ringde och påstod hon hade en vattenkoppa som inte hade torkat. Sen va hon hemma tisdag och onsdag, men fick gå på torsdan igen. Varannan Fredag är dom lediga eftersom Andreas är ledig, annars går dom varenda dag mellan 8 och 4 som sagt.
 
Vi har inte gjort så mycket i veckan faktiskt. Vart på stan och rennt lite innan Andreas börjat jobba. Jag har inte pluggat ett dugg :O Hmm! Men jag har lagt upp de så jag ska hinna. Har bokat tid för prov och sådär så har en "plan" att gå efter. Jo, igår pluggade jag i flera timmar när Julia va på dagis igen och Andreas fick ta Emil ett par timmar...
 
Idag började dagen vid 8 ungefär när Julia och Joel vaknade. Klockan 11 va vi på bildmakarna och tog kort till tidningen! :D Sen gick vi till ICA och käkade korv och sen vidare till lekparken i någon timma, innan det va dags att möta Pierre på stan vid 13.15. Joel är hos honom över helgen, för dom ska fira han imorgon och sådär! :)
 
Klockan 13.30 hade vi möte på banken, pratade lite om huslån och sådär. Pratade ganska mycket för vi va där i 1½ timme :P haha!
 
Sen åkte vi hem, julia va jätte trött och fick gå och lägga sig efter lite mat och sover fortfarande, men jag måste väcka henne nu! Emil ligger ute i vagnen och sover medans Andreas fixar med bilen. Ovanligt va?
 
Det blir en lugn helg här! Bara vara hemma och va skulle jag tro. Något litet besök hem till Andreas föräldrar säkert och sådär, men vi har absolut ingenting planerat. Skönt! Jag måste plugga med såklart...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥ Allmänt | | En kommentar |
Upp