VI SKA INTE HA FLER BARN SEN!

Måste bara kommentera en sak en gång för alla... Alla tror & säger att vi kommer ha 6-8 barn när vi är klara! Varför tror alla de? För att vi skaffade dom här 2 sista närainpå? Hur som helst så börjar de bli jobbigt och trist och höra de tjatet...
 
Vi kommer inte skaffa fler barn efter lillebror! Vi är så nöjda med dom 3 sen! De kan jag sätta flera hundra tusen på att vi inte kommer. Jag har till och med planer på att stilisera mig sen efter denna förlossning liksom!
 
Dels kommer inte min kropp klara av en enda graviditet till! Och inte mitt phsyke heller för den delen, inte mitt humör och tålamod heller!
 
Jag är såå trött på att va gravid så ingen kan ana alltså! Och jag längtar så jäkla mycket tills detta är över. Min kropp är helt förstörd på flera olika sätt - hur kommer jag inte berätta! Jag vill ha tillbaka min vanliga kropp, ett normalt underliv och allt va de innebär att inte va gravid igen.
 
Dessutom kostar barn pengar... För tillfället - när jag inte jobbar så har vi absolut inte råd med fler barn! De är tajt som de är redan nu om jag ska va ärlig.
 
Som sagt, vi är så nöjda med dom barn vi har! Och nu vill vi bara lägga ALL tid vi har och kan lägga på dom. Nu vill vi se dom växa upp och bli människor utav dom <3 De är de här med tid också när man har barn, dom kräver så mycket tid som sagt. Och jag känner skulle man ha 8 barn så skulle inte dom få den tid dom behöver faktiskt.
 
Barnen blir äldre och äldre (Joel är snart 5år! :O) dom kommer skaffa sig mer och mer intressen, kosta ännu mer pengar, vi behöver tid för deras intressen osv osv osv. Så nä fler barn blir det inte! Jag vill fokusera på dom 3 jag snart har <3
 
Dessutom vill jag inte byta blöjor resten av mitt liv. Och just nu längtar jag så mycket efter att få sova en hel natt helt ostört....
 
Jag skulle aldrig få för mig att skaffa en sladdis om 8-10 år heller.. ALDRIG skulle jag börja om på NOLL igen asså! Med sömnlösa nätter och byta blöja! Nej, aldrig!
 
Och för den delen VILL JAG VERKLIGEN BÖRJA JOBBA NU! Vill verkligen ut och göra nått. De börjar verkligen kännas att man gått hemma så himla länge nu. Börjar bli riktigt segt! JAG VILL BÖRJA TJÄNA PENGAR, och också kunna dra in pengar till familjen! Måste med för den delen, för vi klarar oss inte på en lön länge till - åter igen, barn kostar mer än man tror!
 
Åter igen, jag vill ha en vanlig kropp igen! Inte en mage som är ivägen hela tiden. Jag vill kunna leka och springa ihop med mina barn, vilket jag inte kan nu! Jag vill kunna bubbla bubbelpool när vi är i badhus, jag vill kunna stänga min vinterjacka, jag vill kunna ha normala kläder på mig igen, jag vill kunna ta på mitt strumporna ordentligt, jag vill kunna gå upp för trappan utan att bli döende, jag vill börja träna upp min kondition, jag vill kunna klä på Julia utan att ha en stor mage ivägen och bli genomsvett utav bara de, jag vill kunna ha ordentliga skor på mig, jag vill inte ha ont i ryggen mer, jag vill inte ha världens mest vattenfyllda kropp, jag vill att min kropp blir sitt rätta ja igen, osv osv osv osv!! Ni kanske förstår? Ni som inte vart gravida, förstår nog inte!
 
Jag längtar så jäkla mycket tills i början på Februari 2014 säkert, då vi ligger på BB för sista gången! Tänk och få ligga där och braa njuta av sin lilla bebis och veta att man aldrig mer ska föda barn, man ska aldrig mer ha sådär ont osv. Japp så känner jag JUST NU!
 
Längtar tills man slutat blöda efter förlossningen, när man är någorlunda i kroppen igen! När man kommit in i rutiner med lillebror och sådär.
 
Ja, LÅT MIG FÖDA BARN NU, FÖR SISTA GÅNGEN!
 
Långt inlägg. Skönt och skriva av sig!
Graviditet 3 | | Kommentera |
Upp