VILKEN HÄRLIG KÄNSLA

Idag har jag köpt de absolut sista som behövs till lilltjejen, så som blöjor, schampo, tvål, krämer, olja, och så vidare. Nu är verkligen ALLT klart! Köpte även de sista som vi ska ha med oss till BB, så nu är BB-väskan också färdig! Nu är de bara lilltjejen som fattas, så nu får hon mer än gärna komma! Vilken härlig känsla det är när allt är klart... Känns superskönt!!
 
Jag tittade även på amingsBH:ar på både Lindex och Kappahl, tror ni de fanns någon? NEJ!! I sverige får man inte va "stor" runtom och ha små bröst ELLER va liten runtom och ha stora bröst... De bara är så!! De görs inga såna BH:ar, helst ska man va "normal" som vanligt, när de gäller allt! Jag blir alltid lika jävla ledsen och besviken faktiskt när jag ska försöka köpa bikini och BH:ar! Är de inte lite elakt ändå? De tycker verkligen jag! Fy fan.. De är la  fan inte konstigt jag vill förstora mina bröst? Jag har haft detta jävla problem i flera år.. Men snart - om nått år är de ÄNTLIGEN över!!! Bh:ar får mig fan att må dåligt alltså....!!! Så nej, de vart ingen amingsBH. Ska till Linköping imorgon, och då ger jag H&M en sista chans, finns de inte där heller så tänker jag inte använda nån alls!!! HMM!!!
 
Nu ska vi laga lite mat, för jag håller på att dö av hunger... Sen får vi se om vi följer med och åker lastbil idag, Joel är ju ändå ledig imorgon och sådär, och de brukar ju faktiskt inte ändra hans sovrutiner ändå, för han sover ju sina vanliga tider i lastbilen bara istället.. Får se om jag orkar med skuppandet med min mage, men de kanske sätter igång förlossningen? :) Haha..
 

Visst är dom för jäkla små och söta? :) HAHA! Jag dör :D
♥ Allmänt | | Kommentera |
Upp